Keskusteluja: Antti Merilehto

Tekoälyn muutoksen tulkki Antti Merilehto on mielenkiintoinen persoona, jonka seuraava pyrkimys on politiikka.

Keskustelupodcast saa pitkän tauon jälkeen jatkoa, kun kehän takakulmaan asettuu nopealiikkeinen, äänekäs ja tunteita herättävä Antti Merilehto. Olen tuntenut Antin jo lähes 15 vuotta, mutta kertaakaan emme ole istuneet alas ja keskustelleet näin intensiivisesti kaksin. Oli siis jo aikakin.

Antti on kirjaimellisesti monen alan mies. Hän on juontanut kamppailulajitapahtumia, johtanut yrityksiä ja kirjoittanut kirjan tekoälystä. Nyt eduskuntaan Kokoomuksen riveistä pyrkivä Antti on myös valittu vuoden puhujaksi – ja vuoden ovimieheksi.

Mistä tämä monitoimimies on tehty, ja miten hän haluaa vaikuttaa maailmaan? Se ja paljon muuta selviää keskusteluistamme.

...tai selaa aiheittain: artikkeli , kirjakatsaus tai podcast .

Heräsikö ajatuksia?

Usein blogeissa on kommentointiosio, jossa kävijät pääsevät jakamaan ajatuksiaan muille lukijoille. Olen jättänyt kommentointimahdollisuuden tarkoituksella pois seuraavista syistä:

  1. Jos blogi on kävijämääriltään maltillinen (kuten tämä), kommentointiosiot ovat usein tyhjiä.
  2. Kommentit ovat harvemmin pitkän ajatustyön tuloksia, vaan enemmänkin nopeita heittoja.
  3. Henkilökohtainen keskustelu on usein antoisampaa.

Kommenttisi ja ajatuksesi ovat minulle tärkeitä. Kannustankin sinua lähestymään minua suoraan ajatuksellasi. Laita sähköpostia minulle. Ne keskustelut, jotka ovat nousseet jostain kirjoituksestani, ovat usein toimineet innostuksena jatkaa kirjoittamista. Kiitos, että jaksatte uskoa ja osallistua.

Jussi Virtanen

Olen suunnittelija, joka on saanut palvella lähes 100 asiakasta, joihin kuuluvat mm. Smartly.io, Nosto, Leadfeeder, Kesko, PwC ja Ruohonjuuri. Aiemmin toimin Venuun brändivastaavana.

Perustamani suunnittelutoimisto Solder auttaa asiakkaitaan rakentamaan maailmanluokan palveluita.

Edellinen Seuraava
Jussi
Virtanen
Menu