Keskusteluja: Daniel Rahman

Yrittäjä ja kouluttaja Daniel Rahman haluaa järkevöittää maahanmuuttajien kohtelua Suomessa politiikan voimin.

Maahanmuuttokeskuksen perustaja ja maahanmuuttajia koodareiksi kouluttava Daniel Rahman on saanut paljon aikaiseksi. Nyt Daniel on vaihtamassa yrittäjästä poliitikoksi, kun hän on ehdolla kevään 2019 eduskuntavaaleissa.

Vaikka keskustelumme päämääränä ei ollut keskittyä Danielin vaalilupauksiin, puhuimme enemmän tai vähemmän sattumalta juuri niistä. Pääset kuulemaan, mitä mieltä Daniel on yrittämisestä, maahanmuutajien kouluttamisesta, ilmastosta, taloudesta ja inhimillisyydestä – konkreettisia ehdotuksia väistämättä.

...tai selaa aiheittain: artikkeli , kirja-arvostelu tai podcast .

Heräsikö ajatuksia?

Usein blogeissa on kommentointiosio, jossa kävijät pääsevät jakamaan ajatuksiaan muille lukijoille. Olen jättänyt kommentointimahdollisuuden tarkoituksella pois seuraavista syistä:

  1. Jos blogi on kävijämääriltään maltillinen (kuten tämä), kommentointiosiot ovat usein tyhjiä.
  2. Kommentit ovat harvemmin pitkän ajatustyön tuloksia, vaan enemmänkin nopeita heittoja.
  3. Henkilökohtainen keskustelu on usein antoisampaa.

Kommenttisi ja ajatuksesi ovat minulle tärkeitä. Kannustankin sinua lähestymään minua suoraan ajatuksellasi. Laita sähköpostia minulle. Ne keskustelut, jotka ovat nousseet jostain kirjoituksestani, ovat usein toimineet innostuksena jatkaa kirjoittamista. Kiitos, että jaksatte uskoa ja osallistua.

Jussi Virtanen

Olen suunnittelija, joka on saanut palvella lähes 100 asiakasta, joihin kuuluvat mm. Smartly.io, Nosto, Leadfeeder, Kesko, PwC ja Ruohonjuuri. Aiemmin toimin Venuun brändivastaavana.

Perustamani suunnittelutoimisto Solder auttaa asiakkaitaan rakentamaan maailmanluokan palveluita.

Edellinen Seuraava
Jussi
Virtanen
Menu