Straight to Hell

True Tales of Deviance, Debauchery, and Billion-Dollar Deals

Twitter-ilmiöksi nousseen @GSElevatorin taustalla häärivä John LeFevre kuvailee vauhdikasta elämäänsä, josta ei puutu vauhtia eikä vaaratilanteita.

“Some chick asked me what I would do with 10 million bucks. I told her I’d wonder where the rest of my money went.” -@GSElevator

Nopeaan suosioon kasvanut @GSElevator on tarjoillut Twitter-kansan iloksi rahoitusmaailman ympärille nidottuja irstauksia ja epäasiallisuuksia. Investointipankki Goldman Sachsin nimellä ratsastanut ilmiö keräsi muutamassa päivässä satoja tuhansia seuraajia, mikä johti tutkintaan tilin takana olevan henkilön identiteetistä. Selvisi, että tilin perustaja, John LeFevre, ei ole koskaan edes ollut töissä GS:llä, mutta halusi tuoda suuren kansan tietoisuuteen ns. hississä kuultuja juttuja Wall Streetin sisäpiireistä. Nyt LeFevre tuo omia kokemuksiaan urastaan esille kirjan muodossa.

Straight to Hellin tarinoiden rakenne on yksinkertainen: ensin häröillään työpaikalla tai asiakkaiden kanssa (tai kustannuksella), sitten ryypätään, sikaillaan, vedetään huumeita, viihdytään punaisten lyhtyjen alueella ja aamulla herätään ilman sen suurempia muistikuvia tapahtumista. Tätä samaa kaavaa kun pyörittää parinkymmenen kappaleen verran, lukukokemuksesta tulee harmillisen puuduttava. Potentiaalia kun näissä tarinoissa olisi varmasti ollut parempaankin. Muutaman nauruhörähdyksen lisäksi kirjan parasta antia ovat jokaista kappaletta edeltävä osio, jossa on valikoituja tweettejä @GSElevatorilta.

...tai selaa aiheittain: artikkeli , kirjakatsaus tai podcast .

Heräsikö ajatuksia?

Usein blogeissa on kommentointiosio, jossa kävijät pääsevät jakamaan ajatuksiaan muille lukijoille. Olen jättänyt kommentointimahdollisuuden tarkoituksella pois seuraavista syistä:

  1. Jos blogi on kävijämääriltään maltillinen (kuten tämä), kommentointiosiot ovat usein tyhjiä.
  2. Kommentit ovat harvemmin pitkän ajatustyön tuloksia, vaan enemmänkin nopeita heittoja.
  3. Henkilökohtainen keskustelu on usein antoisampaa.

Kommenttisi ja ajatuksesi ovat minulle tärkeitä. Kannustankin sinua lähestymään minua suoraan ajatuksellasi. Laita sähköpostia minulle. Ne keskustelut, jotka ovat nousseet jostain kirjoituksestani, ovat usein toimineet innostuksena jatkaa kirjoittamista. Kiitos, että jaksatte uskoa ja osallistua.

Jussi Virtanen

Olen suunnittelija, joka on saanut palvella lähes 100 asiakasta, joihin kuuluvat mm. Smartly.io, Nosto, Leadfeeder, Kesko, PwC ja Ruohonjuuri. Aiemmin toimin Venuun brändivastaavana.

Perustamani suunnittelutoimisto Solder auttaa asiakkaitaan rakentamaan maailmanluokan palveluita.

Edellinen Seuraava
Jussi
Virtanen
Menu