The Hours

A Novel

Rauhallinen, kuvaileva, ajaton; mystinen, mutta arkinen; lyhyt, mutta pitkä. Intohimoinen, syvä ja vaikuttava kertomus rakkaudesta, ajasta ja arjesta.

Rauhallinen, kuvaileva, ajaton; mystinen, mutta arkinen; lyhyt, mutta pitkä. Intohimoinen, syvä ja vaikuttava kertomus rakkaudesta, ajasta ja arjesta. Tarina äitiydestä, perheestä, ystävyydestä, nyansseista, kohtaamisista, ajatuksista ja yksinkertaisuudesta.

Pysähdyin. Tajusin, että elämän isot asiat ovat pieniä. Liikutuin.

Sinuna lukisin.

...tai selaa aiheittain: artikkeli , kirjakatsaus tai podcast .

Heräsikö ajatuksia?

Usein blogeissa on kommentointiosio, jossa kävijät pääsevät jakamaan ajatuksiaan muille lukijoille. Olen jättänyt kommentointimahdollisuuden tarkoituksella pois seuraavista syistä:

  1. Jos blogi on kävijämääriltään maltillinen (kuten tämä), kommentointiosiot ovat usein tyhjiä.
  2. Kommentit ovat harvemmin pitkän ajatustyön tuloksia, vaan enemmänkin nopeita heittoja.
  3. Henkilökohtainen keskustelu on usein antoisampaa.

Kommenttisi ja ajatuksesi ovat minulle tärkeitä. Kannustankin sinua lähestymään minua suoraan ajatuksellasi. Laita sähköpostia minulle. Ne keskustelut, jotka ovat nousseet jostain kirjoituksestani, ovat usein toimineet innostuksena jatkaa kirjoittamista. Kiitos, että jaksatte uskoa ja osallistua.

Jussi Virtanen

Olen suunnittelija, joka on saanut palvella lähes 100 asiakasta, joihin kuuluvat mm. Smartly.io, Nosto, Leadfeeder, Kesko, PwC ja Ruohonjuuri. Aiemmin toimin Venuun brändivastaavana.

Perustamani suunnittelutoimisto Solder auttaa asiakkaitaan rakentamaan maailmanluokan palveluita.

Edellinen Seuraava
Jussi
Virtanen
Menu