Kuka Jussi Virtanen?

Olen suunnittelija, joka on saanut palvella lähes 100 asiakasta, joihin kuuluvat mm. Smartly.io, Nosto, Leadfeeder, Kesko, PwC ja Ruohonjuuri. Aiemmin toimin Venuun brändivastaavana.

Perustamani suunnittelutoimisto Solder auttaa asiakkaitaan rakentamaan maailmanluokan palveluita.

Elän ymmärtämisestä ja oppimisesta. Arvostan laatua ja hyvin tekemistä, ja haluan, että tämä näkyy kaikessa, mitä teen. Uskon, että jatkuva itsensä kehittäminen pitää mielen virkeänä ja auttaa ymmärtämään ympäröivää maailmaa. Harjoitan ymmärtämistäni lukemalla, kirjoittamalla ja puhumalla. Erityisesti Daniel Kahneman, Yuval Noah Harari, Nassim Nicholas Taleb, Tim Ferriss, Michael Lewis, Malcolm Gladwell ja M. Scott Peck ovat tehneet minun lähtemättömän vaikutuksen.

Uskon, että puhuminen on loistava keino jakaa tietoa ja osallistua oppimiseen. Puhunkin säännöllisesti erilaisissa tilaisuuksissa ja olen saanut ilon levittää ideoita designista, oppimisesta, kasvuhakkeroinnista ja elämästä yleensä.

Olen perustajana Solder-nimisessä suunnittelutoimistossa, joka auttaa asiakkaitaan rakentamaan maailmanluokan palveluita.

Vapaa-ajallani tykkään valokuvata ja kirjoittaa.

Minut tavoittaa sähköpostitse osoitteesta jussi@jussivirtanen.fi. Työasioissa voit katsastaa yritykseni Solderin.

Jussi
Virtanen
Menu